De smaak
van Theemaas

De specialiteiten van Theemaas

Wij zijn een koffie- en theespeciaalzaak. Soms zo speciaal dat we maar enkele kilo’s van een thee of koffie hebben kunnen inkopen. Maar niet getreurd, als het op is er komt wel weer een volgende of u kunt een keuze maken uit ons grote vaste assortiment thee en koffie.
Vertel ons wat u lekker vindt en wij hebben de bijpassende thee of koffie. Een aantal theesoorten uit China, Pu erh o.a. en Japan, Matcha bijvoorbeeld, worden bewaard in onze klimaatkasten net als bij wijn. Accessoires om deze bijzondere theesoorten te zetten vindt u ook bij ons.

Wilt u nog eens teruglezen hoe u Matcha bereidt of waar die ene thee of koffie vandaan komt of hoe het best te zetten dan kunt u dat nalezen in de boeken die we verkopen.

Naast koffie en thee hebben we ook een groot assortiment honing, zowel Nederlands, balsemien uit de Biesbosch of heidehoning van de Veluwe, lokale bloemenhoning uit Papendrecht en ook uit het buitenland, koffiebloesemhoning uit Mexico, citroenhoning uit Italië. Genoeg keus voor elke smaak en bereiding in de thee of op brood of om mee te koken.

In onze galerie nodigen wij 8 keer per jaar een keramist uit binnen-of buitenland uit voor een verkoopexpositie.
Het kan gebruiksgoed zijn wat aansluit bij de thee of koffie maar kunnen ook net zo goed objecten zijn.

Naar ons product aanbod

coffee De hoogste kwaliteit thee en koffie
coin Bij ons betaalt u de factuur achteraf
shop Al sinds 1999 dé theewinkel van Rotterdam e.o.